God Jul & Gott Nytt År!

Nu närmar det sig juletider och vi på Key Logistics vill passa på att tacka alla för ett fantastiskt år och samarbete. För att få lite mer julstämning på kontoret hade vi idag gemensam julfrukost och såg till att införskaffa oss en julgran som doftar riktigt mycket jul.

Vi har haft en fin tillväxt under året och har lyckats attrahera ett flertal nya kunder som givit oss förtroende att transportera deras gods vilket vi är otroligt glada över. Det är en härlig känsla när kunder gillar och uppskattar det vi gör för dem och det gör det lättare att bygga de långsiktiga och hållbara relationer vi eftersträvar.

Vi har fått in flera nya medarbetare under året som har bidragit med energi och kunskap. Vi har blivit ett gott gäng med härlig team spirit! Med detta har vi utvecklat vår verksamhet och personalstyrka samtidigt som vi växer stadigt. Så nu står vi starkt rustade inför framtiden och ser fram mot 2018 med tillförsikt.

För oss är det viktigt att visa engagemang och att vara personliga i det vi gör dagligen och detta gäller inte bara mot våra kunder, leverantörer och partners runt om i världen, utan det gäller även våra medmänniskor.
Det blir väldigt tydligt och extra viktigt nu i juletider då det finns många som verkligen kämpar för att få det att gå ihop, många familjer har svårt att få pengarna att räcka både till julmat och julklappar.

Vi har därför tagit beslutet att inte köpa några julklappar till Key Logistics gänget i år, vi har valt att skänka en summa till Göteborgs stadsmission istället. Våra pengar kommer att gå till att fylla borden hemma hos de familjer som inte har råd att köpa julmat. Det känns väldigt fint att kunna bidra med det man har och viktigt att sprida kärlek nu i juletid.

Ha nu en riktig God Jul & Gott Nytt År allesammans!
– MD Stefan Hansson & personal

Vill ni göra som Key Logistics och stödja utsatta människor i Göteborg?
Klicka här