Speditör

Key Logistics söker en driven sjöspeditör till vårt kontor i Göteborg.

Vi

Key Logistics AB är ett ungt och modernt bolag som hela tiden flyttar fram gränserna för hur ett speditionsföretag jobbar och på det sättet växer tillsammans med våra kunder. Vi vill vara det naturliga valet för alla företag som söker en långsiktig, engagerad och personlig partner. Vi är inne i en väldigt spännande och rolig fas med fin tillväxt. Nu söker vi en driven speditör som vill vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa speditionsföretag.

Du

Vi söker en person med stort engagemang för sitt arbete, som känner en stolthet i att skapa bra affärer, förädla befintliga affärer och helt enkelt serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att hantera sändningar främst på sjö. I arbetet ingår hantering av både FCL- och LCL-flöden.

Du kommer att arbeta med hela kedjan från att ta emot förfrågningar till slutförandet av uppdraget i form av fakturering och resultatrapportering. Du bör vara självgående, strukturerad och noggrann.

Din roll är viktig i organisationen och du har en stor möjlighet att påverka ditt arbetssätt, resultat och vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, allt för att behålla harmonin inom gruppen och för att säkerställa att du har en positiv inverkan på den härliga dynamiken vi har på företaget idag.

Vi erbjuder ett fritt och ansvarfullt uppdrag samtidigt som du kommer att ha kul på jobbet!
Tilltalar det här dig så tveka inte att höra av dig.

Ansök

Vid frågor eller ansökan,
kontakta vår VD Stefan Hansson
stefan.hansson@keylogistics.se
+46 706 98 92 85