God jul och gott nytt år!

Vi på Key Logistics vill passa på att tacka alla våra kunder, leverantörer och partners runt om i världen för ett fantastiskt år och ett väldigt gott samarbete. För att få lite mer julstämning på kontoret har vi idag gemensam julfrukost och vår fina julgran doftar riktigt mycket jul.

Vi har haft en fin tillväxt under året och har lyckats attrahera ett flertal nya kunder som givit oss förtroende att transportera deras gods vilket vi är otroligt glada över. Det är en härlig känsla när kunder gillar och uppskattar det vi gör för dem och det underlättar att bygga de långsiktiga och hållbara relationer vi eftersträvar.

Vi har även öppnat nytt flygkontor i Stockholm i år och fått in flera nya medarbetare under året som har bidragit med energi och kunskap. Vi har blivit ett gott gäng med härligt team spirit! Med detta har vi utvecklat vår verksamhet och personalstyrka samtidigt som vi växer stadigt. Vi står starkt rustade inför framtiden och ser riktigt mycket fram emot 2019!

För oss är det viktigt att visa engagemang och att vara personliga i det vi gör dagligen och detta gäller inte bara mot våra kunder, leverantörer och partners runt om i världen, utan det gäller även våra medmänniskor.
Det blir väldigt tydligt och extra viktigt nu i juletider då det finns många som verkligen kämpar för att få det att gå ihop, många familjer har svårt att få pengarna att räcka både till julmat och julklappar.

Vi har därför tagit beslutet att inte köpa några julklappar till våra kunder i år, vi har istället valt att skänka en summa till Göteborgs stadsmission. Våra pengar kommer att gå till att fylla kylskåpen hemma hos de familjer som inte har råd att köpa julmat. Det känns väldigt fint att kunna vara med och bidra och försöka göra skillnad för utsatta människor.

Ha nu en riktig God Jul & Gott Nytt År allesammans!
VD Stefan Hansson & personal

Related Posts