Flygspeditör

Key LOGiStics söker En Driven Flygspeditör till vårt kontor i stockholm.

Vi står aldrig still

Key Logistics är inne i en väldigt spännande och rolig fas med fin tillväxt, nu söker vi en driven flygspeditör till vårt Stockholmskontor.

Gillar du att skapa bra relationer och utveckla affärer? Vad kul, för då är du precis som vi. Vi söker en ny medarbetare som är självgående, gillar egna initiativ och vill vara med och bidra. Du kommer ingå i ett målfokuserat team med högt i tak. Som person är du engagerad och älskar kundservice. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från vår bransch och främst då inom flyg.

Du kommer att arbeta med hela kedjan från förfrågningar till fakturering och resultatrapportering. Självklart är du strukturerad, noggrann och expert på att få kunden att skina.

Du kommer att ha en central funktion på flygavdelningen och har alla möjligheter att växa i din roll. Vi ger dig ett roligt och utvecklande jobb men kommer i gengäld kräva mycket av dig. Lockar det dig så hör av dig bums!

Key Logistics

Key Logistics AB är ett ungt och modernt bolag som hela tiden flyttar fram gränserna för hur ett speditionsföretag jobbar och på det sättet växer tillsammans med våra kunder. Vi vill vara det naturliga valet för alla företag som söker en långsiktig, engagerad och personlig partner.

Ansök

Vill du snacka lite mer om tjänsten får du gärna höra av dig till vår Bransch manager i Stockholm

Mattias Engström
mattias.engstrom@keylogistics.se
+46 701 41 59 80

eller vår General Manager

Christian Blomster
christian.blomster@keylogistics.se
+46 720 11 61 34