Speditör

Key Logistics söker en driven sjöspeditör till vårt kontor i Göteborg.

HAR DU SVÅRT ATT VÄLJA MELLAN FCL OCH LCL?

Vi söker Speditörnördar. Du som har haft några år på dig att hitta rätt i vår värld och använder varje dag till att bli bättre på ditt jobb. Du ger dig aldrig förrän du hittat bästa möjliga lösning för våra kunder och kan lätt skriva en avhandling om skillnaderna mellan FCL och LCL-flöden. Du gillar att arbeta med hela kedjan från förfrågningar till fakturering och resultatrapportering. Självklart är du självgående, strukturerad, noggrann och expert på att få kunden att skina.

Du är från dag ett en viktig spelare i vårt välkomponerade lag och har alla möjligheter att växa i din roll. Vi ger dig ett roligt och utvecklande jobb men kommer i gengäld kräva mycket av dig. Lockar det dig så hör av dig bums!

VI STÅR ALDRIG STILL

Key Logistics AB är ett ungt och modernt bolag som hela tiden flyttar fram gränserna för hur ett speditionsföretag jobbar och på det sättet växer tillsammans med våra kunder. Vi vill vara det naturliga valet för alla företag som söker en långsiktig, engagerad och personlig partner. Vi är inne i en väldigt spännande och rolig fas med fin tillväxt. Nu söker vi en driven speditör som vill vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa speditionsföretag.

Ansök

Vid frågor eller ansökan,
kontakta Stefan Hansson
stefan.hansson@keylogistics.se
+46 706 98 92 85
eller
Therece Karpuz
Therece.karpuz@keylogistics.se
+46 31 704 14 11