Key Logistics expanderar till Stockholm

För att möta den stora efterfrågan på flygtransporter öppnar vi kontor i Arlandastad.

Key Logistics är ett mellanstort privatägt speditionsföretag med verksamhet på de flesta marknader runt om i världen. Med hjälp av den fina kompetens som finns i bolaget har vi förädlats till att bli en personlig speditör som tar ett helhetsgrepp om våra kunders transportbehov. På Söderbyvägen 13 i Arlandastad har vi nu öppnat vårt andra kontor i Sverige.

-Vi ser en ökad tillväxt och efterfrågan på flygtransporter så detta är ett naturligt steg i vår fortsatta expansion säger en mycket glad och stolt VD Stefan Hansson.

Key Logistics befinner sig i en aktiv tillväxtfas där Arlandakontoret blir en viktig pusselbit för att bygga bolagets strategiska helhetserbjudande. Två erfarna herrar kommer driva kontoret. Ansvarig för kontoret och import blir Mattias Engström med sig har han Dag Waage som blir ansvarig för export. Mattias Engström berättar varför han valt Key Logistics:

– Jag tycker det känns väldigt kul att jag har fått chansen att bygga upp ett flygkontor för Key Logistics då bolaget länge intresserat mig. Framför allt delar jag de värderingar som speglar sig i sättet bolaget arbetar på. Det är en platt organisation och det finns stort handlingsutrymme för individen att utvecklas och ta egna initiativ. Ägarna är aktiva i bolaget, det märks både i visioner och i den dagliga verksamheten vilket betyder mycket för mig.

Related Posts