Key Logistics

Om oss

Key Logistics är ett mellanstort privatägt speditionsföretag. Vi är verksamma på de flesta marknader runt om i världen men har extra fokus på import från Fjärran Östern.

Med hjälp av den fina kompetens som finns i Key Logistics personal har vi förädlat bolaget till att bli en personlig speditör som tar ett helhetsgrepp om ditt behov av transporter.

Vår personal har en gedigen branschkunskap som innefattar erfarenheter ifrån alla transportslag. Det ger oss en bredd och tyngd som är unik i vår bransch idag. Spännvidden på vår kompetens ger dig som kund en ovärderlig trygghet i att veta att vi alltid erbjuder en konkurrenskraftig produkt oavsett om det gäller sjö, flyg, bil, kurir eller projektlaster.

Vårt huvudelement är sjö, från vattnet bygger vi vidare med flyg och billösningar för att alltid hitta den bästa och mest prisvärda transportlösningen för våra kunder. Vi erbjuder bland annat veckovisa samlastningstrafiker från de stora hamnarna i Asien. Vi arbetar med ett utbrett kontaktnät av partners runt om i världen, dessa partners tar väl hand om din last ute på destinationen.

VÄRDERINGAR

Vårt mål är att vara det naturliga valet för alla företag som söker en långsiktig, engagerad, pålitlig och personlig partner. Ur denna enkla mening plockar vi våra allra viktigaste värdeord:

LÅNGSIKTIGHET
ENGAGEMANG
PÅLITLIGHET
PERSONLIGHET

Dessa ord är mycket mer än ord på ett papper. Det är vår kultur och utifrån dem levererar vi värde för våra kunder varje dag. Vi visslar på väg till jobbet, inte på väg hem.