Key Logistics resa mot att bli Sveriges bästa arbetsplats i Shippingbranschen fortsätter!

Att motiverad och engagerad personal bidrar till en bättre kundupplevelse och starkare resultat råder det inga tvivel om. Därför har Key Logistics arbetat aktivt för att skapa förutsättningar som bidrar till en positiv företagskultur. En del menar att kulturen sitter i väggarna, men på Key Logistics anser man att det snarare handlar om människorna som ryms inom dem. Att rekrytera personer med rätt kompetens som också passar bra i arbetsteamet är en viktig pusselbit. Key Logistics är därför väldigt glada och stolta över att hälsa Alexandra Tibe varmt välkommen till oss.

Med en gedigen branschkunskap ger Alexandra oss ytterligare spets i vår strävan mot att erbjuda den bästa kundupplevelsen säger bolagets VD Stefan Hansson. I arbetet med att bygga den starka företagskultur som råder på Key Logistics har det varit viktigt att ge personalen frihet att göra det som de är bäst på. Vilket också har varit en bidragande orsak till att Alexandra fått upp ögonen för företaget. Efter att ha jobbat på ett stort och globalt företag under en längre tid har en längtan efter att få vara med och påverka sin arbetsdag och sätta kunden i första rummet vuxit sig stark hos Alexandra.

Jag har under en tid kommit till insikten att jag hellre jobbar på ett mindre företag med en familjär känsla och härlig gemenskap. Ett företag där det finns möjligheter att utvecklas samtidigt som jag får vara med att påverka på ett helt annat sätt. Det är också viktigt för mig att det finns en bra lagkänsla och stark sammanhållning för att jag ska trivas på arbetsplatsen. Allt detta och lite till fann jag hos Key Logistics. Alla här strävar efter utveckling och vi utbyter tankar och idéer på ett prestigelöst sätt. Alla gör verkligen sitt bästa för att hjälpa kunderna att bli bättre i sin affär. Det är någonting som jag verkligen uppskattar, hälsar Alexandra.

Stefan delar Alexandras syn och ser personalens stora engagemang som en nyckel till företagets framgång.
Vi vill vara som en gammaldags speditör i en modern tappning. Vi jobbar nära kunderna och våra speditörer är delaktiga i hela resan, från placerad bokning och hela vägen till fullföljd leverans. Detta med en modern profil och ett väldigt bra affärssystem ger oss de bästa förutsättningarna för att lyckas i en tuff bransch som vår säger Stefan.

 

Nu tar vi krafttag för en bättre morgondag

För varje placerad order kommer vi på Key Logistics att klimatkompensera genom att investera i utvalda projekt. Tillsammans med våra engagerade kunder tar vi nu krafttag för en bättre morgondag.

Läs mer >>

Related Posts